Den HelderUitgaan

Nieuw podium voor Polders KoorBisNis

Adverentie

Den Helder – Het KoorBisNis treedt op zaterdag 3 juni om 15:45 uur op het Breewaterplein tijdens de Dag van de Muziek. KoorBisNis heeft 50 leden en staat onder leiding van Gaby de Goede. Het combo, bestaande uit orgel, drums en dwarsfluit, begeleidt het koor. Het zeer diverse repertoire zorgt voor een afwisselend geluid en is een plezier om naar te luisteren. Het varieert van klassiek tot pop, musical en rock. Op donderdagavonden repeteert het koor in de voormalig Hervormde kerk in Anna Paulowna.

Zo’n groot koor heeft een solide basis nodig en ze hadden geluk dat ze hier een handje hulp bij kregen. Naar aanleiding van de behoefte van KoorBisNis aan robuuste podiumdelen heeft de Hollands Kroonse Uitdaging het koor gematcht aan ’t Hekeltje Verhuur Alkmaar. Doordat ’t Hekeltje het koor ruim tegemoet kwam en mede door een incidentele subsidie van de Gemeente Hollands Kroon was het koor in staat om de noodzakelijke podiumdelen aan te schaffen.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button