Hollands Kroon

Bescherming tegen de zon door Univé Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Univé Noord-Holland richt zich, naast verzekeren, op het voorkomen van risico’s en het beperken van schade. Ook op het gebied van gezondheid, één van de belangrijkste speerpunten van de verzekeraar. Het was daarom niet toevallig dat Univé Noord-Holland ook dit jaar weer gratis zonnebrand-dispensers aanbood, om zo de kans op huidkanker te verkleinen.

Univé Wieringerwerf heeft deze zonnebranddispensers via de Hollands Kroonse Uitdaging aangeboden. Inmiddels zijn deze uitgereikt aan vier organisaties die zich aangemeld hadden na een oproep op de website van de Uitdaging. Op bijgaande foto van Saskia Glas staan de mensen van Tennisvereniging Sluis 1 uit Slootdorp, ZAP Beachhandbal uit Breezand, Timmerdorp Anna Paulowna en basisschool Het Baken uit Wieringerwerf met de vertegenwoordigers van Univé en de Uitdaging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button