Sport

Kleine Sluis sluit seizoen af met zege en ontloopt nacompetitie

Advertentie:

Anna Paulowna –  De veldvoetballers van  Kleine Sluis hebben het seizoen op positieve wijze afgesloten. De ploeg van Remy Zoer won in de derde klasse met 2-0 van SEW, waardoor het de nacompetitie ontloopt.

De thuisploeg maakte een sterke indruk en gaf de tegenstander weinig ruimte. Door Jeroen Woutering werd het in de 32e minuut 1-0. Tien minuten later kon Jaap Geerligs nog voor de pauze de score verdubbelen. In de tweede helft bleef Kleine sluis de beste, en kwam geen moment in de problemen. Beide ploegen kwamen niet meer tot scoren, waardoor na negentig minuten een 2-0 stand op het scorebord stond.

Het was een goede dag voor voetbalclub Kleine sluis. Het derde team werd kampioen en het eerste heeft haar doelstelling voor dit seizoen, rechtstreekse handhaving, bereikt.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button