Uitgaan

Lionsclubs organiseren golftoernooi om geld in te zamelen voor Stichting Alzheimer

Advertentie:

Julianadorp – De Lionsclubs van Texel, Anna Paulowna en Den Helder hebben de handen weer ineen geslagen en organiseren zaterdag 1 juni een groots opgezet golftoernooi. Op de baan Ooghduyne in Julianadorp wordt dan geld ingezameld voor Stichting Alzheimer.

Het Lions golfevent is voor zowel geoefende golfers als voor geïnteresseerden die willen kennis maken met het golfen. Het programma start om 12:30 uur in het clubhuis van Golfclub Ooghduyne. Tijdens de activiteiten worden de deelnemers in de watten gelegd met drankjes en hapjes. De dag wordt afgesloten met een barbecue in het restaurant van Landal. Tussentijds is er een veiling waarbij best indrukwekkende kavels zullen worden geveild.

De organisatie gaat voor het golftoernooi uit van ongeveer 150 deelnemers. Lions doen zelf niet mee aan de wedstrijd of clinic, zij zetten zich in om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Geïnteresseerden die ook willen meedoen aan het golftoernooi, kunnen zich aanmelden via een mail naar golf@lions-nhn.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button