Sport

Strijdbaar ZAP wacht nacompetitie

Advertentie:

Julianadorp – De veldvoetballers van ZAP hebben zondag in de tweede klasse een 1-2 overwinning geboekt op JVC. Door de zege heeft ZAP directe degradatie ontlopen, maar wel moet het zich opmaken voor de nacompetitie.

JVC begon sterk en kwam via Wilco Dobbe op voorsprong. Diezelfde speler had even later pech toen een goede inzet van hem geen doel trof. In de tweede helft kwam ZAP sterk terug. Door invaller Chiel Wijnker werd het in de 65e minuut gelijk. Vijf minuten later kon Sem van den Hoek zijn team op 1-2 brengen. In de resterende tijd gaf de achterhoede van trainer Marcel Ris geen krimp en ging het met drie punten naar huis.

Bij thuisploeg JVC nam trainer Jitze Bosma afscheid als hoofdtrainer. Hij was vier jaar lang aan de club verbonden en heeft het goed gedaan. Bosma blijft actief in de voetballerij en zal zich blijven inzetten voor de KNVB trainersopleiding. ZAP neemt het komend weekend voor de nacompetitie op tegen Hooglanderveen, een stugge tegenstander.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button