Sport

Victoria O maatje te groot voor jeugdig Succes

Advertentie:

Hippolytushoef – De veldvoetballers van Succes hebben de laatste competitiewedstrijd niet in winst om kunnen zetten. Victoria O won met 1-5.

Succes, die behalve voor de eer nergens meer voor speelde, trof een gretig en scherp Victoria O aan die moest winnen om de derde plaats veilig te stellen. De eerste tien minuten ging Succes goed van start en kon het goed meekomen met de bezoekers. Schoten van Tom Kamp en Bram Dekker werden tot corner verwerkt en doelman Tom de Visser moest een paar keer handelend optreden bij inzetten van Victoria. Het spel van Succes werd daarna slordiger en Victoria ging daar efficiënt mee om, dat drie keer scoorde uit de omschakeling bracht een 0-3 ruststand op het bord.

Na de rust startte de thuisploeg met nieuw elan en wist de tegenstander een beetje achteruit te dwingen. Na een goede combinatie tussen Bart de Kleine en Luc Schouten kon laatstgenoemde de bal bij spits Dekker brengen, die 1-3 binnen schoot. Even leek het er op dat Succes weer in de wedstrijd kon komen maar Victoria bleek daarvoor te sterk. Met een doelpunt uit een goede aanval en een strafschop brachten de bezoekers de eindstand op 1-5.

‘Terechte nederlaag’
Succes-trainer Ben Visser: “De nederlaag was teleurstellend, maar wel terecht. Buiten tien minuten in de eerste helft en tien minuten in de tweede helft hadden we niets in te brengen tegen deze tegenstander. Wel hebben we weer drie jeugdspelers kunnen laten ruiken aan het voetballen in de selectie. Als de geblesseerde spelers weer beschikbaar zijn voor komend seizoen en de jeugdspelers die overkomen zich snel aanpassen aan het niveau, verwacht ik wel dat Succes volgend seizoen weer mee kan doen in de strijd om de bovenste plekken.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button