Uitgaan

De Verrukkelijke Kinderbakshow komt naar De Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Rutger van den Broek, winnaar van Heel Holland Bakt in 2013, en theatermaker Mark Haayema spelen samen de Verrukkelijke Kinderbakshow. Zaterdag 20 januari komt het tweetal naar Theater De Kampanje.

In de show nemen Rutger en Mark de bezoekers in de heerlijke wereld van het bakken. Natuurlijk gaan ze ten tonele aan de bak, maar kinderen uit het publiek mogen ook meedoen met challenges en ze kunnen meebeslissen wat er wordt gebakken. Tijdens de show wordt er ook van alles uitgelegd, bijvoorbeeld hoe boter wordt gemaakt en wat het verschil is tussen meel en bloem en waar suiker vandaan komt.

In 2013 won Rutger de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken besloot te wijden. Rutger schreef elf bakboeken, waaronder samen met Mark ’t Feestelijke Kinderbakboek en ’t Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor onder andere Herman van Veen (Lucas, Als je) en Kinderen voor Kinderen (Worden wat je wil, Sorry en Andersom).

Aanvang
De theatervoorstelling vindt 20 januari van 16:00 tot 17:00 uur plaats in Theater De Kampanje op Willemsoord 63 in Den Helder. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Kampanje.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button