112

Man gewond na steekincident

Den Helder – Een 29-jarige man uit Den Helder is zaterdagochtend het slachtoffer geworden van een steekincident in een woning aan de IJsselmeerstraat. Een 25-jarige stadsgenoot werd aangehouden.

Omstreeks 04.10 uur belde het slachtoffer met het alarmnummer en vertelde dat hij lopend onderweg was naar het politiebureau met vermoedelijk een steekwond en gaf het adres door waar het gebeurd was. Een agent ving de man op in het bureau en schakelde een ambulance in. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Andere agenten gingen naar de desbetreffende woning en konden hier de verdachte aanhouden.

Wat de toedracht van dit incident is, is nog onbekend en daar doet de politie onderzoek naar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button