112

Vrouw raakt in de slip en crasht tegen boom

Middenmeer – Op de Schagerweg (N242) ter hoogte van Middenmeer heeft zaterdagmorgen een ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste is de macht over het stuur verloren en in een scherpe bocht geslipt, achterstevoren in de bossages tegen een boom tot stilstand gekomen. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken maar is niet vervoerd naar het ziekenhuis.

De schade aan de auto is flink. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de auto geborgen en afgevoerd. De berger geeft aan: “Het is glad op de wegen door de extreme regenval tijdens onweersbuien. Daarnaast zit er aanslag op het wegdek in verband met de lange droogte. Als dat nat wordt is het op sommige plaatsen spekglad.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button