Hollands Kroon

Stichting Present Hollands Kroon op zoek naar vrijwilligers

Hollands Kroon – Stichting Present Hollands Kroon is op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken voor mensen die door armoede, ziekte of eenzaamheid hulp nodig hebben.

Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid om als groep (vrienden, collega’s, voetbalteam) of individu in te zetten voor een ander: eenmalig of structureel.

Present organiseert twee typen projecten: praktisch en sociaal. Bij praktische projecten steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij iemand thuis. Denk aan een tuin opknappen, een woning schoonmaken of helpen verhuizen. Sociale projecten zijn gericht op ontmoeting en participatie, bijvoorbeeld ontmoetingsdiners voor alleenstaanden of digitale hulp voor ouderen.

Present werkt nauw samen met maatschappelijke organisaties in Hollands Kroon, zoals de wijkteams en GGZ. Zij weten precies wie hulp nodig heeft, waardoor de inzet van vrijwilligers op de goede plek terecht komt. Kijk voor meer informatie op www.presenthollandskroon.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button