Nieuw klassiek zangkoor in oprichting

Nieuwe Niedorp – Met de gedachte dat er vele goede zangers in Noord-Holland aanwezig zijn hebben pianist Gert-Jan Weel en zanger/dirigent Arwin Kluft het initiatief genomen om vanaf september met een nieuw zangkoor te starten. De gedachte is om koorleden te zoeken die samen de ambitie hebben om op projectbasis een hoog niveau licht klassiek concert op te voeren.

Om dit te bereiken zal tijdens de repetities tevens aandacht worden besteed aan zangtechniek. Enige zangervaring is wel gewenst en om de repetitiesnelheid te verhogen, zal thuisstudie nodig zijn, waarbij audiofiles worden aangeboden om dit te ondersteunen. Er zal op de woensdagavond worden gerepeteerd. Als repetitielocatie is voor Nieuwe Niedorp gekozen, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar, Hoorn, Den Helder. Deelname is op projectbasis en toelating tot het koor zal, indien nodig, middels voorzingen worden bepaald.

Voor meer informatie of deelname kan contact worden opgenomen met één van de initiatiefnemers gert_jan_weel@hotmail.com 06 45958246 of Info@arwinkluft.nl 06 53613156.

Mobiele versie afsluiten