112

Verlaten autowrak aangetroffen bij Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Voorbijgangers troffen maandag in de bosschages langs het Wagenpad in Wieringerwerf een zwaar beschadigd en verlaten voertuig aan. Duidelijk werd dat in de nacht van zondag op maandag hier een eenzijdig ongeval had plaatsgevonden.

De gealarmeerde politie trof een gewond persoon aan in de directe omgeving, maar deze zei niet de bestuurder te zijn. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Een berger heeft maandagochtend de auto geborgen. Het ongeval heeft plaatsgevonden naast een hertenkamp, voor zover bekend zijn er geen reeën ontsnapt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button