Hollands KroonUitgaanVideo

Wieringerwerf op wielen (video)

Wieringerwerf – Bijna alles wat wielen heeft was afgelopen weekend aanwezig bij ‘Wieringerwerf op Wielen’ en de bezoekers vermaakten zich prima bij al dat rollend materieel. De organisatie heeft al vele jaren ervaring met dit spektakel, maar had voor dit jaar toch een kleine verandering doorgevoerd.

Eerder maakten de motoren en auto’s een rondrit en nu is gekozen voor een vaste plaats waar iedereen (zowel bezoekers als rijders) bij elkaar kon komen om alles goed te kunnen bekijken. Voor de jeugd waren er de vliegtuigjes en konden ze in verschillende voertuigen over een baan. De brandweer gaf een demonstratie van het openknippen van een voertuig en het niet blussen met water bij een brand in een vetpan.

Voor de innerlijke mens was er te eten en te drinken en kon worden genoten van een stukje muziek bij de cultuurschuur. Het bestuur kon na afloop terugkijken op een zeer geslaagd Wieringerwerf op wielen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button