112

Diefstallen uit langs de kust geparkeerde voertuigen

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – De politie waarschuwt voor diefstallen uit voertuigen die geparkeerd staan langs de kust. De afgelopen tijd vonden er meerdere diefstallen plaats op diverse locaties tussen Den Helder en Sint Maartenszee.

De daders slaan vaak een autoruit in om vervolgens spullen weg te nemen. Dat doen ze als ze zien dat er op een van de stoelen waardevolle goederen liggen, zoals een laptop, telefoon of camera. Let er dus op dit soort goederen niet achter te laten in de auto, maar zeker niet direct in het zicht.

De politie surveilleert in de zomermaanden extra langs de kust. Tijdens een van deze surveillances werd in het duingebied een persoon aangehouden vanwege het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button