Den Helder

Feestelijke intocht 61e Strand6Daagse

Advertentie:

Het was weer een groot feest zaterdag op het Dorpsplein van Huisduinen. De intocht van de 61e strandzesdaagse! Ondanks de hitte van de afgelopen week, viel er geen wanklank te horen. “Lekker weer geweest” riepen de meeste deelnemers aan de finish.

De wandelaars hadden eigenlijk allemaal een fantastische week achter de rug. De saamhorigheid, de sfeer, het wandelen langs de Hollandse kust, alles was mooi om mee te maken. En ook de organisatie kreeg tal van loftuitingen, want ook dit jaar was alles weer tiptop geregeld.

Op de laatste dag werden ze getrakteerd op een mooi feest op het plein, op bloemen van de familie en vrienden die aan de finish stonden en natuurlijk op het flesje zand als herinnering. En vrijwel iedereen was het er na afloop wel over eens: volgend jaar weer!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button