112Hollands Kroon

Brandend schip op Amstelmeer spoorloos (update)

Advertentie:

WESTERLAND – De brandweer kreeg zaterdag omstreeks 18.00 uur melding van een scheepsbrand aan de N99 ter hoogte van het Amstelmeer.

De politie had melding gegeven van een verlaten boot die mogelijk in de brand had gestaan. Er schenen meerdere bootjes bij te varen ter assistentie.

De brandweer heeft het Amstelmeer en het Balgzandkanaal afgezocht maar niets gevonden. Ook heeft men navraag gedaan op Lutje, maar ook daar was niets gezien.

Als troost kregen de vrijwilligers van het korps wel een ijsje van Het Huys aan de Amstel en konden zij na het verorberen van de lekkernij weer richting kazerne.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!
Back to top button