Sport

Grotesloottocht RTV Toon Jacobs

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag 2 augustus de Grotesloottocht van 75 kilometer, welke gereden wordt onder begeleiding van een ervaren toerleider. Tijdens de tocht wordt in Schoorl een koffiestop gehouden.

De tocht begint om 8:30 uur bij het clubhuis in park Quelderduyn, deze groep rijdt een gemiddelde snelheid van omstreeks 22 kilometer. Tevens start een groep fietsers om 9:00 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets hogere snelheid.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn welkom om mee te rijden, voor hun zijn de kosten € 3,00. Voor NTFU-leden zijn de kosten € 2,00. Verdere informatie is te vinden op de website of worden vermeld vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button