Hollands KroonVideo

Ondernemers balen van vele stroomstoringen

Hippolytushoef – De ondernemers aan de Koningstraat zijn er onderhand wel klaar mee, de schade loopt ondertussen in de duizenden euro’s. Het was zaterdag weer eens raak. Voor de zoveelste keer viel de stroom uit. Dit betekent voor een ondernemer als detectiespecialist Laan een flinke strop, want hij is vooral afhankelijk van bestellingen via internet.

Ook de kapperszaak aan de overkant kan het wel schudden. Zonder stroom begin je niets. Wat is toch aan de hand in de Koningstraat? Al enkele weken wordt er gegraven en al enkele keren is de stroom er af geweest door allerlei oorzaken, waarvan de ondernemers de dupe zijn. Bij de firma Laan loopt de schade al flink in de papieren. Een kapotte computer en een ander die geheel opnieuw moest worden ingesteld.

Dan krijg je de vraag wie dat gaat betalen. Liander zegt dat je bij de onderaannemer moet zijn en zij zeggen dat je bij Liander moet zijn. Het bekende afschuifsysteem dus.

Eerder deze maand maakte nieuwspartner NH Nieuws een item over het voortdurende probleem:

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button