SportZakelijk

Tennissen op een bijzondere locatie

Den Helder – Tennishal ’t Schapendijkje is gevestigd aan de rand van de Huisduiner Polder pal op de zeedijk. Met de zijdeur open is de zee te horen. De baan behoort tot een van de snelste indoorbanen in Noord-Holland en dat zorgt vaak voor spectaculair tennis. Trainen of een wedstrijdje spelen op de privébaan in de tennishal is voor iedereen mogelijk.

Op één baan kan er met twee man of het team het gehele jaar getraind worden zonder lidmaatschap. Een groot voordeel is dat er geen andere banen zijn. Geen geroep van spelers van andere baan: Bal over! Om een balletje te slaan op deze tennisbaan is een lidmaatschap niet nodig. Lid van een tennisvereniging, maar zijn alle banen al bezet? Dan kan tennishal ‘t Schapendijkje gehuurd worden in de zomer voor slechts € 12,50 per uur en in de winter voor € 15,- per uur.

Tennistrainers
Tennis liefhebbers welke wekelijks willen trainen kunnen de hal voor een langere periode achtereen huren. De aanvraag kan worden gemaild en vervolgens worden de gekozen dagen alvast gereserveerd in de agenda. Het gebruik van de tennishal werkt als volgt: reserveer via de website, haar de elektronische sleutel in de vorm van een badge op bij een van de drie adressen naar keuze. Na afloop kan de badge weer terug worden gebracht.

Tennishal ’t Schapendijkje is elke dag geopend van 09:00 tot 23.00 uur. Reserveer online via: de website of mail naar: tennishalhetschapendijkje@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button