Hollands Kroon

Herdenkingsplek ingericht voor overleden Julianadorper

Advertentie:

Hollands Kroon – Voor de 24-jarige jongen uit Julianadorp die 26 juli werd gevonden in het Noordhollands Kanaal is een herdenkingsplek ingericht bij de Pont tussen de Molenvaart en de Rijksweg ter hoogte van Breezand.

De man werd maandagavond rond 20:00 uur aangetroffen in het kanaal tijdens een zoekactie met onder meer met ROV (onderwater-robot die op afstand kan worden bestuurd), sonar en duikers. Hij was eerder op de dag vermist geraakt en werd uiteindelijk aangetroffen aan de andere kant van de pont dan waar massaal was gezocht.

De ingerichte herdenkingsplek is bereikbaar via de Rijksweg die onder de N9 door loopt. Aan de rechterzijde van de slagboom liggen al enkele bloemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button