Den Helder

Aankomst 63e editie Strand6Daagse op Huisduinen

Den Helder/Huisduinen – Huisduiner Belang is er alvast weer klaar voor. Zaterdag 30 juli worden de deelnemers aan de Strand6Daagse 2022 weer verwelkomd door vrienden en familie op het prachtige Dorpsplein van Huisduinen. Dit jaar aan de eindstreep de vernieuwde Paal 0 in zee voor de kust van Huisduinen en de tijdelijk geplaatste Paal 0 op het Dorpsplein. Volgens de meeste deelnemers en de organisatie is het altijd weer een prachtige tocht, met zware stukken zand om te lopen, maar ook stukken om heerlijk van te genieten van het zonnetje deze week.

Een avontuur voor alle deelnemers in de kleine tentjes, ’s morgens en ’s avonds in de rij voor het ontbijt en de avondmaaltijd. En ’s avonds met z’n allen op de kampeergelegenheden genieten van de opgedane ervaringen tijdens het lopen. Een tocht die dit jaar weer zal worden afgesloten met een gezellig samenzijn met een hapje en drankje met de lopers en hun familieleden op het Dorpsplein van Huisduinen.

De 63e Strand6Daagse langs het strand van Hoek van Holland naar Den Helder wordt gelopen van maandag 25 juli tot en met zaterdag 30 juli. Onderweg wordt er door de deelnemers uitsluitend in zelf kampeerterreinen. Met voor een ieder bij de eindstreep het bekende flesje met zandstrand.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

Back to top button