Den HelderVideo

PVV wil aanpak onduidelijke verkeerssituaties (video)

Den Helder – Naar aanleiding van een recent verkeersongeval op de kruising Havenweg / Binnenhaven / Ruyghweg heeft de PVV vragen gesteld aan het college over de situatie ter plekke. Die is volgens fractievoorzitter Vincent van den Born onduideijk, want hoewel je niet rechtsaf mag slaan (sinds de herinrichting) gebeurt dit nog regelmatig wel. Een duidelijk rond bord met rode rond zou beter zijn, meent de Partij Voor de Vrijheid.

Het is niet de enige onduidelijke situatie in de stad, al worden sommige gelukkig ook aangepakt. Rond de Marsdiepstraat zijn zo al drie situaties te vinden die volgens de PVV duidelijker kunnen worden aangegeven aan de verkeersdeelnemers. Als voorbeeld noemt commissielid Monique Mulder enkele verkeersborden die verkeerd staan of onjuiste informatie geven.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Kan er zo nog wel een stuk of 5 opnoemen, diegene van verkeer bij de gemeente heeft waarschijnlijk alleen theorieles gekregen maar begeeft zich nooit eens onder de mensen, pleinvrees?

  2. Een van de mooiste vind ik wel de situatie bij de, door de gemeente opgehemelde en door u betaalde bibliotheek : als u er uit komt en uw oog terecht valt op de daar aanwezige “wervianen”, wordt u, men verwacht dat niet, van de sokken gereden door fietsers van rechts komend, op een fietsstrook op de stoep nauwelijks van de stoep te onderscheiden. Bent u dan weer van de schrik bekomen, rijden ze u van de linkerkant van de sokken op het zelfde “fietspad”!

Back to top button
%d bloggers liken dit: