Sport

Verzwakt ZAP pakt punt tegen Assendelft

Advertentie:

Breezand – De veldvoetballers van ZAP hebben in de tweede klasse met 1-1 gelijkgespeeld tegen Assendelft. Het team van trainer Marcel Ris was verzwakt door verschillende oorzaken, maar pakten in eigen huis dus toch nog een punt.

Tijdens een inhaalweekend als deze komt het steeds vaker voor dat veel spelers zich afmelden. Dat komt dan bijvoorbeeld omdat spelers al een uitje hebben geboekt en dat geeft trainers toch grote kopzorgen. Zo had Ris voor het eerste en tweede team slechts een kleine groep spelers tot zijn beschikking. Liefst zestien spelers waren niet beschikbaar deze keer.

In de eerste helft waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd, al waren de beste kansen voor thuisploeg ZAP. In het tweede bedrijf bleven de krachtsverhoudingen gelijkwaardig. Toch slaagde Assendelft er in de slotfase in om de voorsprong te pakken en op 0-1 te komen. Door Finn Dam stond het echter al snel weer gelijk. Ris was na afloop niet ontevreden met het punt. ZAP neemt het zondag 21 januari thuis op tegen JVC.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button