112

Inbraakpoging bij garage Havik (update)

Adverentie

Bij autobedrijf Havik aan de Fazantenstraat is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Omwonenden hoorden rond 02.40 uur een grote klap, gevolgd door glasgerinkel. Twee mannen hadden de zijruit vernield.

De twee hebben de ruit mogelijk vernield met een Jeep die ze bij zich hadden. Daar zijn ze even later ook mee gevlucht richting de Schooten. Het is nog onbekend of er iets is ontvreemd. Wel is volgens omwonenden duidelijk dat de inbrekers binnen zijn geweest. Omdat het alarm direct afging, was de politie snel aanwezig, maar net te laat om de heren te betrappen. De politie houdt vandaag een sporenonderzoek.

Zo’n drie kwartier later werd in de Professor Blokstraat een autobrand gemeld. Een voertuig ging daar in vlammen op. Of deze twee zaken met elkaar verband houden is nog onduidelijk.

Foto: ZoBlauw

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button