Hollands KroonPolitiek

Gemeenteraad Hollands Kroon bijgepraat over kansen Kooyhaven

Anna Paulowna – De gemeenteraad van Hollands Kroon wordt donderdagavond geïnformeerd over ontwikkelingen op Kooyhaven. Dit gebeurt vanaf 19.00 uur in een beeldvormende vergadering, die openbaar is en dus ook voor andere belangstellenden te volgen via https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/a24b95bd-6101-4fcd-86a3-2edeb2604a56

Na een korte introductie door wethouder Theo Meskers op de economische ontwikkeling in de regio, verzorgt Jacoba Bolderheij, directeur van Port of Den Helder, een presentatie over de kansen en mogelijkheden in relatie tot de ontwikkeling van Kooyhaven. Vervolgens geven woordvoerders van Avia Marees en Consortium Waterstof een toelichting op hun initiatief. Tot slot hebben de raadsleden de mogelijkheid tot het stellen van vragen en wordt het vervolgproces besproken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button