Den HelderZakelijk

Nieuwe apotheek in Gezondheidscentrum Bernhardplein

Den Helder – In het gezondheidscentrum aan het Bernhardplein opent binnenkort een nieuwe apotheek. Vanaf 1 september huurt Apotheek Zuiderhaaks de ruimte naast de hoofdingang en kunnen ze voorbereidingen treffen om “Apotheek Bernhardplein” te realiseren.

Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen is de verwachting dat Apotheek Bernhardplein in november 2020 haar deuren opent.

Uitgebreide service
De apotheek past goed bij de huidige zorgverleners en instanties die gevestigd zijn in het gezondheidscentrum en zal een uitgebreid pakket aan service bieden, zoals korte wachttijden, een uitgifte-automaat en verhaalservice. Ook gaat de apotheek werken met een track en tracé systeem waarbij men een bericht ontvangt zodra de medicijnen klaar staan en indien nodig worden alle medicijnen gratis thuis bezorgd. De eigenaren laten weten dat privacy van de klanten veel aandacht zal krijgen. Er wordt gewerkt aan speciale materialen die geluid dempen in bijvoorbeeld de spreekkamer.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button