Den Helder

Vertraging uitslag maandagmiddag-testers Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Mensen die zich maandagmiddag hebben laten testen op de testlocatie in Den Helder krijgen de uitslag later dan de gebruikelijke 48 uur. Het gaat totaal om 117 betrokkenen. De betrokkenen worden in de loop van deze middag gebeld met de uitslag.

De vertraging is ontstaan door een logistiek probleem dat onder de verantwoordelijkheid valt van het Streeklaboratorium in Haarlem, die de testen voor de locatie onderzoekt. GGD Hollands Noorden betreurt de gang van zaken, maar tekent aan dat het laboratorium normaal gesproken de termijn altijd haalt.

Het Streeklaboratorium laat weten dat het logistieke probleem inmiddels is opgelost.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Dat geldt ook voor mensen die zich maandagavond in Alkmaar hebben laten testen. Ik ben er daar één van en heb nog steeds geen uitslag mogen ontvangen… Volgens de ggd is ook met deze testen iets mis gegaan bij het lab. We blijven afwachten…

Wellicht ook interessant

Back to top button