LOS Den HelderRegio NoordkopRTV Noordkop

Zomerse zaterdag op LOS Radio

Den Helder – De vakantie is dan misschien voorbij, maar het is nog wel zomer. En hoewel de ergste hitte inmiddels achter ons is, liggen er vast nog wel wat zomerse dagen in het verschiet. Bijvoorbeeld op 29 augustus, want dan is het op LOS en Noordkop radio de gehele dag de Zomerse Zaterdag.

Tussen 09.00 en 17.00 uur klinken de leukste, mooiste, vrolijkste en vooral zonnigste muzikale deuntjes. In een gezamenlijke uitzending van LOS en Noordkop Radio (beiden onderdeel van de lokale streekomroep Regio Noordkop) schuiven dj’s van beide radiozenders aan in de studio aan de Torplaan 4 in Den Helder om een dag vol vrolijkheid te brengen. “Zelfs als het die dag regent, schijnt bij ons de zon!”, laat Regio Noordkop weten.

Uiteraard staat die dag de voordeur open, dus luisteraars die even langs willen komen zijn welkom. Zelf een zomerse plaat aanvragen kan ook. Dat kan via de website, per e-mail via studiolos@regionoordkop.nl of via Whatsapp: 06-29396035. De uitzending op LOS Radio begint om 09.00 uur en vanaf 12.00 uur is de uitzending ook te volgen via Noordkop Radio. Luisteren kan via de gratis Regio Noordkop app. Kijk voor alle overige radiofrequenties op regionoordkop.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button