Hollands Kroon

GameDay Hollands Kroon 2021 wederom erg succesvol

Advertentie:

Hollands Kroon – Na zes fantastische weken zit het erop voor GameDay Hollands Kroon. Nu de zomervakantie voorbij is, is er een einde gekomen aan de editie van 2021. GameDay Hollands Kroon heeft vele honderden bezoekers mogen ontvangen, waarvan heel veel de weg naar de Zuiderzeehal meerdere malen hebben bewandeld.

Het diverse aanbod aan videospellen en sportactiviteiten werd door de bezoekers enorm gewaardeerd. De Formule 1 racesimulatorstoelen waren vaak bezet en de bezoekers konden het over het algemeen ook niet laten om even gebruik te maken van de boksbal. Het gamen in combinatie met sporten, bleek een schot in de roos. Er kon onder andere gebruik worden gemaakt van voetvolleybal, basketbal en tafelvoetbal. De jongerenwerkers van LINK Projecten, die GameDay gecoördineerd hebben, konden dankzij deze activiteiten makkelijk contact leggen met de aanwezige jongeren. Vorig jaar is gebleken dat dit erg bevorderlijk is voor het contact tussen jongeren en dit voorportaal van de zorg.

Naast de vaste locatie van Gameday Hollands Kroon werden er op andere locaties ook spectaculaire activiteiten georganiseerd door verschillende samenwerkingspartners. Bezoekers konden bijvoorbeeld deelnemen aan kookworkshops, zelfverdedigingslessen, duiklessen, yoga, bewegen met een beperking, kegelen, de Farming Simulator Challenge en de Dans-clinic van BN-er Juvat Westendorp. Deze activiteiten werden onder andere door: Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, LTO, Team Sportservice Schagen – Hollands Kroon, JOGG en verschillende lokale verenigingen uit Hollands Kroon, georganiseerd.

De organisatie van GameDay Hollands Kroon wil hierbij graag de Lidl en Agro Care bedanken. De eerste voor het sponsoren van het fruit, de tweede voor het beschikbaar stellen van de lekkere tomaten. Daarnaast bedankt ze Klaverkaas en LTO Noord voor het sponsoren van de streekproducten voor de kookworkshops. De bezoekers en vrijwilligers hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze geweldige bijdrage aan gezonde luxe.

Tenslotte moet nog gemeld worden dat GameDay Hollands Kroon 2021 niet mogelijk was geweest zonder ons enthousiaste team van vrijwilligers uit de wijde omstreken!

GameDay Hollands Kroon wordt georganiseerd door LINK Jongerenwerk Hollands Kroon, Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer en Tech-Connect. Het project is mede-mogelijk gemaakt door: Gemeente Hollands Kroon, Regiodeal Kop van Noord-Holland, Mee & De Wering, De Koninklijke Marine en het Windfonds van Windpark Wieringermeer

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button