Uitgaan

Feestweekend Woningstichting 100 jaar spectaculair geopend

Adverentie

Den Helder – Het feest van 100 jaar Woniningstichting Den Helder is vrijdagavond spectaculair geopend op Willemsoord met het Close-act theater met de voorstelling ‘Globe’. De show begon om 21.45 uur en dat late tijdstip was niet voor niks. Niet alleen de voorstelling was prachtig, de lichtshow er om heen maakte het tot een waar spektakel.

Acteurs ‘vliegen’ boven het publiek op Willemsoord (DHfoto)

Het openlucht theater begon klein, één persoon klom in een behoorlijk hoge bol omhoog en maakte met een totaal onbegrijpelijke taal toch contact met het publiek. Toen hij boven het publiek zweefde begon de betovering. Het verhaal was niet voor velen niet helemaal te volgen, de acts maakten dit meer dan goed.

De grote bol was het centrale punt van de voorstelling, maar van alle kanten kwamen de acteurs tussen het publiek door. Soms was het gewoon even lastig waar je nu moest kijken omdat er zoveel gebeurde. Langzamerhand groeide de voorstelling dus van klein naar massaal.

Het publiek leefde ondanks het soms wat lastig te volgen verhaal van het begin af aan mee met de hoofdpersonen. Na afloop was er een daverend applaus voor de prestaties van het theater team, en was rondom te horen hoe mooi het was. Een prachtig begin van het komende feestweekend!

Kijk voor het komende programma op de website 100 jaar Woningstichting Den Helder

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button