Hollands Kroon

Jongeman flink toegetakeld op Oeverse haven

Advertentie:

Den Oever – De festiviteiten zijn voor een 22-jarige jongeman uit Middenmeer slecht begonnen. Zaterdagnacht op 27 augustus net na middernacht kreeg hij het bij de coupure aan de stok met enkele andere jongeren. Na wat heen en weer getrek heeft hij van twee jongens enkele rake klappen gekregen, waardoor zijn gebit ernstig is beschadigd.

“De daders vonden het nodig om met hun vuisten aan mijn gezicht te zitten door een slechte inschatting van de situatie. Ik was samen met een vriendin onze vrienden kwijt en dus gingen we even op de brug van de coupure staan. Omdat we zagen dat ze onder de brug door zouden lopen en wij beiden van grapjes houden gooiden wij een paar druppels bier over een vriendin heen. Dat konden twee jongens blijkbaar niet waarderen en zij grepen meteen in”, aldus de jongeman.

“Naast mijn kapot geslagen gebit heb ik ook een paar andere blauwe plekken. Ik hoop dat de mensen die het gedaan hebben op zijn minst hun excuses kunnen aanbieden. Ik heb geen zin in nog meer onnodige extra kosten die door het ziekenhuis en de tandarts gemaakt moeten worden. Het ergste vind ik dat de kans dat mijn wortels beschadigd zijn ontzettend groot is, waardoor ik twee van mijn tanden volledig kan verliezen. Als iemand weet wie het waren, neem dan graag contact op met de politie.”


Aangeleverde foto

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button