Hollands KroonVideo

Start van de Flora & Visserijdagen (video)

Advertentie:

Den Oever – Het hele dorp staat op zijn kop, want het zijn weer de jaarlijkse Flora- en Visserijdagen in Den Oever. Alles wordt uit de kast gehaald om dit 4-daagse feest tot een groot succes te maken. Duizenden bezoekers weten de weg dan ook naar het vissersdorp te vinden.

Tijdens de opening, die werd verricht door burgemeester Rian van Dam, had de organisatie weer een oude traditie (versieren van de straat) in ere hersteld. Dit jaar was de Zwinstraat de gelukkige en zij ontvingen een buurtbarbecue.

Het was op deze eerste dag gelijk al behoorlijk druk en dat zal de komende dagen zeker zo blijven. Vooral op de maandag zal het druk worden in het vissersdorp. In de ochtend zijn er de roeiwedstrijden en later om 12.30 uur zal de vlootschouw beginnen en varen alle vissersschepen (met bezoekers) de haven uit.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button