112

Twee voertuigen vernield door brand in Schagen

Schagen – De brandweer van Schagen en Schagerbrug zijn in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 augustus gealarmeerd voor een voertuigbrand. Toen zij net na drie uur aankwamen op de Beukenlaan stonden daar een bestelbus en personenauto in de brand. Er waren hoge vlammen, veel rook en een penetrante brandstofgeur in de hele straat. De gehele cabine en motorcompartiment van de bestelbus en het achterdeel en interieur van de personenauto zijn totaal verwoest door de brand.

De bestelbus kon goed met water worden geblust, de personenauto was moeilijk uit te krijgen, hiervoor is schuim ingezet. Beide voertuigen zijn total los. De politie is een onderzoek gestart na het vinden van mogelijk belastend materiaal. Er hebben bewoners gereageerd op het verzoek videobeelden te delen met de politie, deze zullen worden uitgelezen en onderdeel worden van het onderzoek. De politie acht de kans groot dat brandstichting de oorzaak is.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button