Den Helder

Weer bijna tijd voor de Mega Modder Monster Challenge

Den Helder – De vijfde editie van de Mega Modder Monster (MMM) Challenge wordt op 2 en 3 september gehouden. Net als vorig jaar op de IJsbaan achter het Heersdiep. Met maar liefst 544 meter zorgt deze baan voor een grote uitdaging. Jong en oud kunnen deelnemen aan deze geweldige challenge. Vier en vijf jarigen raad de organisatie aan alleen onder begeleiding van een ouder de baan te betreden. Het is een uitdaging voor iedereen tussen de 4 en 110 jaar oud.

Zowel op vrijdagmiddag als zaterdag de gehele dag zijn er tijdsblokken te boeken. Bij de verkoop van een kaartje is er keuze uit tijdsblokken van een uur. Wie een ticket koopt mag dus een uur op de baan en wie de finish eerder haalt mag dan gewoon nog een keer. Dat is zeker niet voor iedereen weggelegd, want het halen van de finish is een serieuze uitdaging. Iedereen die het haalt is een echte held en krijgt de officiële MMM Challenge medaille! Deelnemen met vier personen? Koop dan een familieticket, deze is een stuk goedkoper. Je hoeft hiervoor niet persé familie te zijn.

Vrijdag staat in het teken van de GroepsChallenge. Een knotsgekke vrijdag waar iedereen wordt uitgedaagd verkleed over de baan te gaan als groep (hoeft niet). Van klein tot groot bedrijfsteam. De ultieme VRIJMIBO of het actieve bedrijfsfeest. Op vrijdag opent het terrein tussen 15.00 uur en 22.00 uur voor groepen die gaan strijden om de originaliteitsprijs, het gouden eitje of de prijs voor het snelste Superhelden team. Reserveer een tijdsblok en doe mee!

Reserveer tickets en lees de spelregels op www.mmmchallenge.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button