Zakelijk

Omring doet mee met Tetris Challenge

Advertentie:

Veel hulpdiensten zijn uitgedaagd om mee te doen met de Tetris Challenge. En natuurlijk kon Omring niet achterblijven! “Ook wij laten zien wat er allemaal mee gaat als onze zorgmedewerkers met de Omring auto op pad gaan.”

Met deze challenge is het de bedoeling om – zoals we weten van het Tetris spel – alle spullen zo neer te leggen alsof het lijkt dat het in elkaar past. Wijkverpleegkundige Sharon Verlaat maakte enthousiast gebruik van deze actie en hielp de afdeling communicatie van Omring met het uitzetten van deze actie. Omring doet dit niet zomaar. “We hopen met deze actie op een vindingrijke manier aandacht te krijgen voor werken in de zorg. En natuurlijk in het bijzonder het werken bij Omring.”

Omring: “Dag in dag staan ruim 3000 Omringer klaar om de beste zorg te leveren in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en Texel. Samen de schouders eronder, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Nu én in de toekomst. Welke vorm van zorg en ondersteuning we ook bieden, we doen het vanuit een positieve houding. We doen het samen, want niemand hoeft er alleen voor te staan! Omring is trots op haar medewerkers die het krachtige hart van de organisatie vormen.”

Inmiddels staat de Tetris Challenge foto ook op social media kanalen.
Instagram: https://www.instagram.com/p/B26SOZtI0kL/?hl=nl
Facebook: https://www.facebook.com/omringnl/photos/a.339476826102485/2633037833413028/?type=3&theater
Twitter: https://twitter.com/Omring/status/1177546213513736193

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button