Zakelijk

Ravelijncenter partner van Den Helder Suns

Advertentie:

Het Ravelijncenter in Den Helder is ondersteunend partner geworden van de derdejaars eredivisionist. Het logo van het Ravelijncenter staat komend seizoen op het speeltenue.

Ook de online ticketverkoop wordt gefaciliteerd door het Ravelijncenter, dat hiervoor binnenkort een digitaal winkelplatform lanceert: platform.ravelijncenter.nl. De ticketverkoop maakt onderdeel uit van een eigen online Suns store (winkel), waar tevens merchandising producten kunnen worden aangeschaft.

‌Het Ravelijncenter anticipeert hiermee op de klantbeleving, waarbij de sterk stijgende online verkopen centraal staan. Beide partijen zien uit naar een vruchtbare samenwerking die de volgende stap betekent in de ontwikkeling. Zowel het Ravelijncenter als Den Helder SUNS zetten hiermee een belangrijke stap voorwaarts.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button