Sport

Sytze Mobach winnaar van ledentoernooi jeu de boules

Adverentie

Den Helder – Voor het eerst na lange tijd is er weer een jeu de boules ledentoernooi georganiseerd bij Entre Nous. Door de komst van corona was dit niet mogelijk. De deelname was goed te noemen en om 11:00 uur begonnen de wedstrijden van een serie van vier, alvorens de finale werd gespeeld.

In de voorronden vielen spannende wedstrijden te noteren. Uitslagen met een klein verschil werden genoteerd, zoals 13-12 en 13-10. Uiteindelijk speelden Sytze Mobach met Roland Lonneville tegen Rob Koopmans met Jan Karsten in de finale. Anders dat de uitslag doet vermoeden werd het een boeiende finale. Het ging tot het achtste menne gelijk op.

Winnaar
Mobach en Lonneville wonnen een beetje geflatteerd, maar verdiend de finale met 13-6. Op de grond van eerdere resultaten werd Sytze Mobach winnaar van dit toernooi. Tweede stond Roland Lonneville, derde Rob Koopmans en de vierde plek ging naar Jan Karsten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button