Den Helder

Reddingsbrigade geeft workshop over gevaren bij zwemmen in zee

Den Helder – In de zomer is er niets fijner dan een frisse duik in de zee nemen, met ruim 7 kilometer strand is daar in de gemeente Den Helder ook alle ruimte voor. Maar de zee kent ook veel gevaren!

Daarom geeft Reddingsbrigade Den Helder op 3 oktober wederom een workshop ‘’Gevaren bij het zwemmen in zee’’ voor geïnteresseerden vanaf 10 jaar. Tijdens deze workshop wordt er onder andere uitleg gegeven over zandbanken, muien en strekdammen maar zal er ook geoefend worden met het vervoeren van een drenkeling en het tegen de stroming in zwemmen.

De workshop is gratis en vind plaats op 3 oktober 2021 op het strand bij Huisduinen vanaf 13:00 en zal tot circa 16:00 duren. Opgeven kan middels een email aan info@reddingsbrigadedenhelder.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button