Sport

Tafeltennisdames Dozy Den Helder behalen thuis klinkende overwinning op DHC

Advertentie:
Yoeke in actie voor haar eerste wedstrijd dit seizoen (DHfoto)

Den Helder – De tafeltennisdames van Dozy Den Helder wonnen zondag met een afgetekende 7-0 overwinning hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Twee spelers van het team, Shuohan en Dobrila, speelden elders in Europa en dus moest de grieperige Ana Gogorita wel aantreden. “Gelukkig voelde ik me beter vandaag dan paar dagen terug en heb ik zelf gespeeld”. Dat pakte goed uit want niet alleen Ana won haar beide wedstrijden, ook Yoeke en Tanyal wonnen hun eerste partijen van het seizoen.

Play-offs
Het is de bedoeling om iedereen van het team qua niveau te laten groeien in de komende wedstrijden. Coach Gorgorita hoopt dat iedereen dan eind november in topvorm is voor de play-offs. “Het was zondag een leuke wedstrijd om te spelen en ik vond dat de dames van DHC ook goed hun best hebben gedaan. Hun niveau is eigenlijk hoger dat ik verwacht had en dat is leuk voor de competitie” aldus de winnende coach.

Voor het eerst werd de wedstrijd afgelopen zondag live gestreamd via YouTube. Leuk voor de familie en vrienden uit het buitenland. En de scheidsrechters?  Die kregen voor aanvang een bloemetje, het was immers de week van de scheidsrechters.

Ook Tanyal won haar eerste wedstrijd van het seizoen (DHfoto)

 

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button