Hollands KroonUitgaan

Circus Renz Olympia komt naar Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – Circus Renz Berlin is samen met Circus Olympia in de vorm van een eenmalige samenwerking op tournee in Nederland met een nieuwe show genaamd ‘The Show Must Go On’. Op 7, 8 en 9 oktober staat het circus in Wieringerwerf. De show bevat onder andere paarden, honden en kamelen.

“Laat u ook mee terug nemen naar de tijd van Grease, kijk vol verwondering naar de trapeze act of naar onze jongste clowns. Als je denkt dat je op een stoel alleen kan zitten, dan denk je na een bezoek aan onze show wel anders”, zo kondigt de organisatie de voorstelling aan. Het circuscomplex zal worden opgebouwd op de hoek van de Ing. Ovingestraat en Verbindingsweg. De drie shows zijn op vrijdag 7 oktober om 17.00 uur, zaterdag 8 oktober om 15.00 uur en zondag 9 oktober om 13.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de circuskassa tijdens speeldagen tussen 11.00 en 12.00 uur of een half uur voor aanvang van de show. Pinnen is niet mogelijk, er zijn ook geen parkeerplaatsen in de buurt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button