Hollands Kroon

Nieuwe bridgeclub van start in Wieringerwaard

Wieringerwaard – Bridgeclub Wieringerwaard is, na een paar lastige coronajaren, eindelijk officieel van de grond. De club bestaat momenteel uit twaalf leden die enthousiast één keer in de week op woensdagmiddag samenkomen. De groep is op zoek naar nieuwe spelers.

In 2019 is een enthousiaste club Wieringerwaarders in het dorpshuis begonnen met een cursus bridge van de Bridgebond, onder leiding van Math Pieterse. De vervolgcursus in 2020 moest helaas na acht keer worden afblazen vanwege corona. Vorig jaar werd de draad weer opgepakt en voor de zomer van dit jaar zijn al een aantal partijen gespeeld. Het nieuwe seizoen gaat nu bijna van start.

Omdat het prettiger is om met een iets grotere groep te bridgen, roept de club iedereen die belangstelling of ervaring heeft op om lid te worden. Het bridgen vindt elke woensdagmiddag plaats, van 13:30 tot 17:00 in de Zwanenzaal van Dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard. De contributie is € 70 per seizoen, te betalen in juni. Dit is inclusief koffie en thee.

Ervaren bridgers kunnen zo aanschuiven. Voor mensen die het bridgen willen leren is er een bridgecursus. De kosten daarvan komen op ongeveer € 60,- plus lesmateriaal van € 30,- voor 12 lessen. Daarna volgt een vervolgcursus van 12 lessen voor ongeveer dezelfde prijs. De cursussen zijn opgezet door de Bridgebond en er wordt ook lesmateriaal van de bond gebruikt bij de lessen. Aanmelden kan via het e-mailadres bridgeclubwieringerwaard@gmail.com, of telefonisch met Annie Luik op 06-55700701, of met Gerrit Kramer op 06-12561330.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button