Den Helder

Woonmaand in de Den Helder Experience Store

Adverentie

Den Helder – Oktober is woonmaand in Nederland en in de Den Helder Experience Store zijn er, net zoals vorig jaar, diverse speciale dagen en activiteiten in de belevingswinkel aan de Spoorstraat 2. Een ieder is uitgenodigd gezellig aan te schuiven naast het haardvuur in de speciaal door ‘De Schakel wonen en slapen’ ingerichte woonkamer.

In oktober worden tijdens de zaterdagen ‘Speeddate’ dagen georganiseerd met makelaars, hypotheekadviseurs, aannemers, woonwinkels, veiligheidsregio, architecten en alles wat met wonen in Den Helder te maken heeft. Zaterdag 1, 8, 15 en 22 oktober zijn bezoekers van harte welkom tussen 11:00 uur en 15:00 uur om alle vragen te stellen op het gebied van wonen.

Zo is het mogelijk om elke zaterdagochtend in gesprek te gaan met de brandweer en brandpreventie van de gemeente over het brandveilig wonen en tips te krijgen over hoe het huis veiliger te maken. Elke zaterdag is er een makelaar uit Den Helder aanwezig om tips te geven over het aankopen en verkopen van een huis. Ook op het gebied van hypotheken wordt aandacht geschonken in de oktober woonmaand. Op zaterdagmiddag 15 oktober en zaterdagochtend 22 oktober is het mogelijk om in gesprek te gaan over het verkrijgen van een hypotheek en financieel advies.

Stadsvernieuwing
Zaterdagochtend 22 oktober is er ook de speciale gelegenheid om in gesprek te gaan met de directeur van de Woningstichting, Robbert Waltmann, over de vernieuwing van de stad en de nieuwe projecten. Tevens wordt op donderdagavond 20 oktober tussen 19:30 en 21:00 een unieke presentatie gegeven door Ronald den Boer van Woningstichting Den Helder over de nieuwbouwprojecten in Den Helder. Voor deze presentatie kunnen belangstellenden zich gratis aanmelden door een mail te sturen naar info@citymarketingdenhelder.nl. Er zijn 30 plekken beschikbaar.

Het volledige programma is te vinden op www.denhelder.online

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button