Den Helder

Fotoclub Julianadorp exposeert in nieuwe locatie

Advertentie:

De fotoclub Julianadorp exposeerde zaterdag met 46 foto’s in hun nieuwe locatie bij muziekvereniging Kunstzin. Na jaren in een algemene vergaderzaal hebben ze nu een eigen ruimte waar ze het zo kunnen inrichten als ze willen. De club bestaat inmiddels uit achtentwintig leden en drieëntwintig daarvan leverden foto’s voor deze expositie. De ruimte hebben ze pas per september beschikbaar, maar toch werd besloten nu al een expositie te houden.

Henk de Graaf demonstreert de passe-partour snijder (DHfoto)

Met elkaar
Apetrots is Henk de Graaf, één van de initiatiefnemers van de vereniging. “Ik ben trots op de eigen ruimte en nog trotser op het werk van de leden dat hier hangt”, aldus De Graaf. “De club is opgericht om te leren met en van elkaar.” Met een mazzeltje konden ze een professionele passe-partout snijder van iemand overnemen. De club heeft lijsten aangeschaft en de aangeleverde foto’s kunnen nu netjes in passe-partout gesneden en ingelijst worden. “De foto’s op karton plakken om golven in de lijst te voorkomen is het volgende aandachtspuntje voor de clubleden”, aldus een lachende De Graaf.

Leren met elkaar en van elkaar is het motto van de club (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button