Zeemacht

Snelle tijden tijdens Juttercup limietwedstrijd

Advertentie:

De Juttercup Limietwedstrijd stond zondag op het programma in het Aquacentrum Den Helder, georganiseerd door MSV Zeemacht. Bijna 120 zwemmers van acht verschillende verenigingen namen hieraan deel.

Wederom bleek het Heersdiep een snel zwembad te zijn, want er werd een fors aantal persoonlijke records gezwommen, waaronder een NJJK limiet op de 200 meter vrije slag voor Christoph Smit. De thuisploeg wist verder 12 gouden, 15 zilveren en 15 bronzen medailles binnen te slepen.

Goud werd gewonnen door Nikki Hofland, Emma Riemers, Collin Schouten, Mees Minneboo, Christoph Smit en Romee Smit. Zilver was er voor Mike Kloth, Thijmen van Boheemen, Ruth de Vos, Hiba Essataa, Liam Wesemann, Raphaella Nelissen en Pascale Goed. Tenslotte was er brons voor Eric van Heezick, Lucas Schippers, Marco van der Wulp, Femke Paus, Lieke Schuijl, Chaya Bremer, Emma Marsman, Lina Hani en Nami van der Ruit.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button