112

Drugs in het verkeer

Den Helder – Een 18-jarige jongen uit Den Helder werd afgelopen weekend in een groep aangetroffen. Hij bleek geblowd te hebben. Agenten hadden hem niet zelf zien rijden, maar hij had wel een bromfiets bij zich en kreeg een rijverbod. Nog geen paar minuten later zagen ze hem rijden. De speekseltest gaf aan dat er inderdaad sporen van THC in zijn lichaam zaten. Hij is aangehouden en er is bloed afgenomen. Daarnaast kreeg hij verbaal voor het negeren van het rijverbod

Een 21-jarige man uit Den Helder bestuurde een bromfiets en kreeg een stopteken. Deze negeerde hij en ging er vandoor, toch kon hij worden achterhaald. Hij bleek onder invloed van drugs te zijn. Voor het negeren van het stopteken kreeg hij verbaal. De uitslag van het bloedonderzoek bepaalt of hij een verbaal krijgt voor het rijden onder invloed.

Een 28-jarige man uit Den Helder kreeg proces-verbaal, omdat bij de speekseltest naar voren kwam dat hij onder invloed van drugs een snorfiets bestuurde.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button