Sport

CV Wieringermeer opnieuw onderuit in eigen huis

Advertentie:

Slootdorp – CV Wieringermeer heeft opnieuw een thuiswedstrijd verloren. Tegenstander DTS ging met de 1-3 zege terug naar Oudkarspel. Trainer Patrick van Bunderen en zijn manschappen waren teleurgesteld.

Het begin was hoopvol. Al in de eerste minuut kon Thijs Boersma de openingstreffer scoren. Het voorbereidende werk was gedaan door Ruben Meijer. Daarna had DTS het overwicht. Van Bunderen: “Wij waren onrustig aan de bal en er werden veel verkeurde keuzes gemaakt. We wisten op  wilskracht tot de 63e minuut de voorsprong vast te houden. Maar na een van richting veranderd schot werd het 1-1.” Een minuut later maakte de tegenstander na een verkeerd weggewerkte corner de 1-2. “Daarna herpakten we ons iets”, vertelt van Bunderen. “In de omschakeling maakte de tegenstander het echter professioneel af en werd het 1-3.”

Wieringermeer zit even in een dipje. “Vooraf wisten we dat het door onze jonge selectie een wisselvallig seizoen zou worden. Maar twee nederlagen in de eerste twee thuis wedstrijden geeft  toch een vervelend gevoel.” CV Wieringermeer speelt op zaterdag 28 oktober uit tegen Alcmaria Victrix.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button