Hollands Kroon

Uitreiking 2-jaarlijkse Lelyprijs geannuleerd

Hollands Kroon – Door de Coronamaatregelen heeft de gemeente Hollands Kroon besloten de uitreiking van de 2-jaarlijkse Lelyprijs te annuleren. Als de maatregelen het toestaan wordt bekeken of er volgend jaar wel een Lelyprijs kan worden uitgereikt.

Wethouder Theo Meskers: “De aanhoudende corona-crisis veroorzaakt een grote onzekerheid in het bedrijfsleven. Waar sommige sectoren profiteren van de nieuwe omstandigheden, zijn andere bijna stilgevallen of ze weten nog niet wat ze mogen verwachten. Met alle pijnlijke gevolgen, die daarbij horen. Het voelt ongemakkelijk om in zo’n sfeer een verkiezing te organiseren. Er komt een dag dat we corona onder controle hebben. Dat is het moment om weer na te denken over de Lelyprijs voor innovatief ondernemerschap.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button