Den HelderJeugdVideoZakelijk

Halloweenmarkt in de Helderse binnenstad vroegtijdig beëindigd (video)

Advertentie:

Den Helder – Spannende geluiden, heksen en monsters in de Helderse binnenstad op 27 oktober tijdens de Halloweenmarkt. Alles kreeg een extra spannende waas vanwege de rookontwikkeling van een grote brand aan de Nieuweweg, die ook in de binnenstad te zien was. De gemeente heeft later op de avond besloten de winkels te sluiten vanwege de rookontwikkeling.

Het begin was echter sfeervol, vond ook binnenstadmanager Jan Mooij. “Er komen veel mensen op af, het is natuurlijk mooi marktweer, maar Halloween trekt ook echt veel mensen. Vooral ook kleine kinderen, prachtig geschminkt. Het ziet er fantastisch uit!”

Ook de aanwezige kinderen waren zeer te spreken over de activiteiten. “Ik vind iedereen mooi verkleed”, vertelt Femke, “normaal heb je niet zoveel Halloweenfeesten, dus dit is extra leuk.” “Het is echt knap hoe ze zichzelf zo kunnen ombouwen naar een heks”, zegt Rojani.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button