Den HelderPolitiekZakelijk

Verkiezing: meest vernieuwende Helderse ondernemers gezocht

Den Helder – De gemeente Den Helder zet ondernemers in het zonnetje op 18 november: de Dag van de Ondernemer. Voorafgaand organiseert de gemeente de verkiezing van de meeste vernieuwende ondernemer van Den Helder. Iedereen kan mensen nomineren en op 17 november maakt wethouder Augustijn de zes winnaars bekend.

Vorig jaar gingen wethouders Visser en Wouters op pad (foto), onder meer naar winnaar Café Bom Dia. Dit jaar neemt de nieuw aangetreden Tessa Augustijn het stokje over. Een dag voor de Dag van de Ondernemer gaat de wethouder op pad om de zes meest vernieuwende ondernemers te bedanken met een bos bloemen en een cadeau. “Veel ondernemers staan voor de uitdaging om hun bedrijf overeind te houden. Denk aan de stijgende energiekosten, nasleep van de coronacrisis, personeelstekorten etc. Dat vraagt kracht en creativiteit van de ondernemer”, zegt de wethouder, “daar hebben wij als gemeente veel waardering voor”.

De Dag van de Ondernemer op 18 november is een initiatief van MKB-Nederland en is bedoeld om de ondernemers van Nederland in het zonnetje te zetten.

Inwoners kunnen van 28 oktober tot en met 5 november hun keuze voordragen via ingesprek.denhelder.nl, of in een e-mail aan communicatie@denhelder.nl. Naast de naam van het bedrijf of de ondernemer ontvangt de gemeente ook graag een motivatie.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button