SportVideo

Video: Tafeltennistoernooi voor middelbare scholieren

Adverentie

Den Helder – Het is herfstvakantie, dus organiseert tafeltennisvereniging Noordkop toernooien voor scholieren. Eerder deze week was het de beurt aan de basisschoolkinderen en vrijdag streden de middelbare scholieren tegen elkaar.

De opkomst was vrijdag niet bijzonder groot onder de middelbare scholieren. Dinsdag was het een stuk drukker, toen het de beurt was aan de basisschoolkinderen. “We weten niet precies hoe dat komt, we gaan nog kijken hoe dat zo is gekomen. We hebben de informatie gestuurd naar de scholen, maar we weten niet of zij het door hebben gestuurd naar de leerlingen”, aldus trainster Ana Gogorita. De reden van het organiseren van het toernooi is dat ze graag de sport willen promoten en kinderen in de vakantie aan het bewegen krijgen.

De vereniging doet er alles aan om aan leden te komen. Zo geven ze clinics op scholen en starten ze na de herfstvakantie met het geven van clinics na schooltijd. Door de subsidie die de vereniging krijgt van Sportakkoord, kunnen zij de toernooien organiseren en materiaal aanschaffen die ze gebruiken voor de clinics.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button